FCA vil skabe en pragmatisk tilgang til at føre tilsyn med rapportering på Brexit-dagen

FCA vil skabe en pragmatisk tilgang til at føre tilsyn med rapportering på Brexit-dagen

Usikkerhed i erhvervslivet er stadig et enormt emne, da Storbritannien forbereder sig på at forlade EU den 31. oktober, og Financial Conduct Authority eller FCA har offentliggjort en “forventning til virksomheder om Brexit” -artikel for at lette nogle organisatoriske bekymringer.

FCA er opmærksom på, at det kan give nogle ekstra udfordringer at forlade EU i en arbejdsuge og foreslår, at virksomheder bør tage rimelige skridt for at forblive i overensstemmelse med kravene til rapportering af MiFID og EMIR om handel efter post-exit.

Hvis Storbrittanien forlader EU uden en aftale, skal det bemærkes, at pas ophører. EØS-pasporterende virksomheder, der ønsker at fortsætte med at arbejde i Storbritannien, skal underrette FCA senest den 30. oktober om en midlertidig tilladelsesordning (TPR). Det forventes generelt, at disse virksomheder har en fysisk tilstedeværelse i Storbritannien for at sikre effektiv kontrol.

Ved MiFID-handelsrapportering skal handelslagre, der er registreret hos FCA, være klar til at modtage og dele rapporter med de britiske myndigheder. Handelsregistre vil også være ansvarlige for migrering af historiske handler og EMIR-data samt sikre, at alle nyligt afsluttede, ændrede eller afsluttede handler af britiske modparter foretaget den 1., 2. og 3. november 2019 er indlejret i deres systemer. Disse skulle være klar til at overføre til de britiske myndigheder senest den 4. november 2019.

Til slut skal eventuelle britiske rapporterende modparter sikre, at detaljer om afledte transaktioner, der er foretaget, ændret eller afsluttet den 30. og 31. oktober, som heller ikke kan rapporteres, før Brexit finder sted, skal rapporteres til et FCA-registreret handelslager inden 4. november 2019.

Hvis du har brug for hjælp, har FCA nogle Brexit-sider og telefonrådgivning: 0800 048 4255.

Se den fulde artikel her: https://www.fca.org.uk/news/press-releases/fca-sets-out-latest-expectations-firms-brexit

Hvis du endnu ikke har fået en identifikator for juridisk enhed til at overholde kravene til handelsrapportering, kan du få en her.