Omkostninger for ny LEI-registrering og fornyelse

Prisen for at modtage en LEI afgøres af den registreringsperiode, du vælger. Hvis du vælger en flerårig registrering og fornyelse, betyder det besparelser på det årlige LEI-gebyr. Hvis du vælger at bestille vores service for flere år, administrerer vi de årlige fornyelser af LEI-koden for dig i den valgte periode. Det er værd at notere sig, at prisen for fornyelse i et år udgør 439 kr.

Tilgængelige betalingsmetoder
Visa
Mastercard
PayPal

Bankoverførsel findes også som en mulighed

Spørgsmål og svar

Hvad dækkes af prisen for en LEI?

Prisen for at modtage en ny LEI omfatter det initiale registreringsgebyr og det årlige fornyelsesgebyr for den valgte varighed.

Til fornyelse af en eksisterende LEI er det kun nødvendigt at betale et fornyelsesgebyr for den valgte periode (overførsel af LEI er gratis, hvis det er nødvendigt).

Den angivne pris omfatter GLEIF-gebyret, som er 11 USD pr. ansøgning for ét år.

Når du sammenligner vores gebyrer med andre leverandører, skal du være opmærksom på, at de angiver den totale omkostning. Det er almindeligt, at man til at begynde med viser prisen uden GLEIF-gebyr.

Er LEI-prisen inklusive moms?

Moms vil blive lagt til de nævnte priser.

Hvilke betalingsmetoder er tilgængelige?

Vi tilbyder forskellige betalingsmetoder, herunder kreditkort (VISA, MASTERCARD, MAESTRO), PayPal og bankoverførsler. Hvis du oplever problemer med betalingen, skal du endelig kontakte os på [email protected], så vi kan give dig en foreløbig faktura med oplysninger om internationale bankkonti.