Sådan åbnes en forretningsbankkonto i England

Sådan åbnes en forretningsbankkonto i England

Business banking er bare en enkel måde at styre dine forretningsøkonomier, udgifter og fordringer til HMRC. Jo lettere, jo bedre, når det kommer til at betale fair skatter, og det er derfor, Storbritannien har en række tilbud på markedet for virksomheder, der ønsker at åbne en konto i England.

Hvis du har et aktieselskab, der handler i England, er du forpligtet i henhold til loven til at have en britisk bankkonto. Eneforhandlere på den anden side kan stadig drage fordel af at åbne en forretningsbankkonto i Storbritannien, selvom de ikke behøver det. Lad os undersøge flere detaljer om åbning af en britisk forretningsbankkonto.

Hvad er en forretningsbankkonto, og hvad er fordelene ved at have en forretningsbankkonto?

En forretningsbankkonto er simpelthen en separat konto for alle dine forretningsøkonomier og regnskab. Ifølge en undersøgelse foretaget af Intuit Quickbooks bruger tre fjerdedele af den britiske selvstændige arbejdsstyrke en virksomhedskonto til deres forretningsøkonomi. Hvorfor gør de det?

Det enkle svar er, at forretningsbanker giver en enkel og nem måde at adskille forretnings- og personlig økonomi. Det menes, at virksomhedsejere sparer tid på at sortere gennem virksomhedens udgifter, og de finder det mere effektivt at gøre deres økonomi.

Dette betyder virkelig, at du er i stand til at forenkle dine regnskabsprocesser og sikre, at du betaler den rigtige forretningsskat hver måned, fordi du altid betaler udgifter fra din virksomhedskonto.

Derudover giver du en forretningsbankkonto adgang til forretningsfinansiering, som du er bank, muligvis ikke giver dig adgang fra en personlig konto. Ting som f.eks. Et forretningslån. Du kan også få adgang til andre funktioner, såsom en personlig forretningsbankchef, der arbejder med dig for at støtte din forretningsvækst. Adgang til forretningskonti online kan også give yderligere værktøjer, der hjælper dig med at administrere din forretningsøkonomi, som en personlig konto ikke ville give.

Sådan vælges en forretningsbankkonto

Når du søger at åbne en forretningsbankkonto, skal du overveje en række faktorer.

Stående gebyrer

Hvilke månedlige eller kvartalslige gebyrer betaler banken for åbning af en konto.

Transaktionsafgifter

Nogle forretningsbankkonti vil opkræve betaling for kontant, check og stående ordrer eller direkte debiteringer.

Internet bank

De fleste banker giver adgang til internetbank, men nogle gør det ikke, det er værd at tjekke udbyderen først. Det er også værd at kontrollere funktionerne i online bankmulighederne, og hvor let de hjælper dig med at styre økonomi.

Rentesatser

Højere renter er altid gode.

Introductory Offers

Mange banker har introduktionstilbud, der er tiltalende nok. En kortsigtet belønning kan muligvis ikke altid sammenstille med langsigtede mål som rentesatser, men det er ikke desto mindre værd at se på, da det kunne være forskellen mellem to meget lignende tilbud.

Grene

Oplysninger som hvor mange fysiske filialer der findes, og hvor tæt man er på, hvor man arbejder, kan være nyttige til den lethed, hvor man finder din bankoplevelse.

Kun mobile afdelinger

Det siges, at kun mobilbanker er lidt risikable, men de giver også en mulighed for folk, der leder efter billigere løsninger på deres forretningsbankbehov. Ofte har forretningsbanker en meget pænere mobilbankerfaring end traditionelle banker, og det siges, at de er meget bedre til at hjælpe dig med at styre din økonomi. Nogle eksempler inkluderer; Monzo, tidevand og stilhed.

Fordelene inkluderer:

  1. øjeblikkelige underretninger på din telefon,
  2. integration med online regnskabssoftware
  3. evne til at fryse kort, hvis det er forkert eller stjålet,
  4. lavere gebyrer.

Det siges, at disse banker er bedre til nystartede virksomheder, men hvis du foretrækker interaktion med ansigt til ansigt, er de sandsynligvis ikke for dig!

Hvad har jeg brug for for at åbne en forretningsbankkonto Storbritannien?

Åbning af en virksomheds bankkonto kræver visse dokumenter, som bankerne bruger til at kende Kend til din kunde og anti-hvidvaskning af penge.

Disse krævede dokumenter er ofte:

  1. Bevis for identifikation – et pas eller kørekort.
  2. Bevis for adresse i Det Forenede Kongerige – f.eks. En kontoudtog eller en brugsregning.
  3. Forretningsoplysninger – registreret adresse, kontaktoplysninger, selskabs husregistrering (kun for aktieselskaber eller partnerskaber). Du kan også blive bedt om nogle regnskaber.
  4. Eventuelt oplysninger om alle direktører eller partnere, herunder navn, fødselsdato, adresse og national forsikringsnumre.

Du kan se en komplet liste over, hvad der bliver spurgt om, når du åbner en forretningsbankkonto i England her.

Det kan tage 1-16 uger at åbne en virksomheds bankkonto, men processen kan fremskyndes, hvis du allerede er en personlig kontoindehaver i den bank, du ansøger til, hvis du er en enkelt erhvervsdrivende eller hvis du har anvendt til en bestemt bank med hurtigere åbningstider.

Det er vigtigt at bemærke, at en enkelt erhvervsdrivende kan bruge en personlig konto til at udføre forretninger, men hvis du har en registreret virksomhed, skal du have en separat bankkonto. Hvis en bank anerkender, at mange forretningstransaktioner forekommer på en personlig konto, kan de bede dig om at åbne en virksomhedskonto eller true med at lukke din konto.

Hvad hvis jeg ikke er bosiddende i Storbritannien

Det er ikke altid nødvendigt at være bosiddende i Storbritannien, når man åbner en forretningsbankkonto i Storbritannien. Banker som Lloyds, Barclays og HSBC vil være bedre til at handle med ikke-britiske beboere. Ellers tilrådes det at få et britisk opholdstilladelse, før man åbner en bankkonto eller lader en selskabsdirektør opføres som bosiddende i England.

Hvis du allerede har et godt forhold til din forretningsbank derhjemme, kan de muligvis også hjælpe dig med at åbne en konto i England. Du bliver muligvis bedt om notarized oversættelser af dit ID-kort og dokumenter for at bevise din adresse.

Hvis du stadig er usikker, kan det være en mere passende mulighed at åbne en International Business-konto, men disse kommer ofte med stejle indskud, så det passer måske ikke alle.

Uanset hvilken mulighed du valgte, skal du være fysisk til stede i England for at møde en repræsentant i en bank. Hvis du gør alt dette online fra et land i udlandet, vil du have begrænsede muligheder og en meget vanskelig proces.

Hvis du gerne vil have en fuld sammenligning af forretningsbankindstillinger, Which? Har givet en komplet anmeldelse på denne side.