LEI FORNYELSE

LEI FORNYELSE

Registrering om en LEI-kode - VISA
Registrering om en LEI-kode - Mastercard
Registrering om en LEI-kode - PayPal


Hvordan fornyer man den juridiske enhedsidentifikatorkode?

LEI fornyelse tager kun et par minutter. Fornyelsesprocessen er enkel:

  1. Indtast venligst dit LEI-nummer eller virksomhedsnavn i ansøgningsskemaet.
  2. Formularen vil blive sendt automatisk med de aktuelle data fra GLEIF-databasen. Du kan ændre data, hvis de har ændret sig i løbet af året.
  3. Indsend ansøgningen.
  4. Vi tager os af fornyelsen.

Bemærk venligst, at under LEI-fornyelsesprocessen kan dataene blive overført til en anden serviceudbyder.


LEI Fornyelse

En LEI-kode kræver årlig fornyelse. Det betyder, at en LEI udstedt den 2018/02/01 skal fornyes før 2019/02/01. Hvis fristen overskrides, bliver din LEI-kode inaktiv indtil den fornyes igen. Fornyelsesprocessen er nødvendig for at sikre, at dataene i den globale LEI-database er relevante og ajour.


Forskellen på en LEI-overførsel og LEI fornyelse

LEI-fornyelse er en årlig opdatering af de registreringsdata der blev indgivet for den juridiske enhed til GLEIF-databasen. De data der er relateret til den enhed skal ajourføres mindst en gang om året.

LEI-overførsel er forflytning af LEI-koden fra én tjenesteudbyder til en anden. LEI-koden er overførbar, hvilket sikrer at kunden kan vælge mellem tjenesteudbyderne. Hvis kunden ikke er tilfreds med gebyrer, service eller datakvalitet kan denne flytte sit LEI-nummer til en anden LEI-udsteder (LOU). I overførselsprocessen ændres LEI-nummeret ikke. Det er en systemproces, som ikke er synlig for slutkunder. Alle LEI-koderne er gyldige i alle jurisdiktioner. Investeringstjenesteudbydere kan ikke have forskellige LEI-numre i henhold til de lokale driftsenheder.


Fornyelsesservice for flere år.

Vi ved, at en fornyelse af et LEI-nummer hvert år kan være en tidskrævende proces.

LEI Register tilbyder automatisk fornyelse af LEI nummer i en 1-, 3- eller 5-årig periode. Uanset perioden, vil du modtage en meddelelse fra LEI Register en måned inden udløb.

I tilfælde af flerårig LEI-fornyelse vil LEI Register have ansvaret for at kontrollere dine data fra det officielle virksomhedsregister inden fornyelse og forny din LEI-kode på årsbasis. Vores mål er at holde dine LEI-data ajour og nøjagtige.


Mit LEI er udløbet – kan jeg forny det eller skal jeg ansøge om et nyt LEI-nummer.

Nej, du kan ikke ansøge om et nyt LEI, det udløbede LEI skal fornyes. Når LEI-nummeret er blevet tildelt til en juridisk enhed kan det ikke ændres. LEI er en unik identifikator og hver virksomhed kan kun have et LEI-nummer.


Hvor kan jeg tjekke den næste fornyelsesdato for mit LEI?

Du kan kontrollere den næste fornyelsesdato for dit LEI på vores hjemmeside eller tjekke GLEIF-databasen (Global Legal Entity Identifier Foundation).


Jeg har ikke længere brug for LEI-koden? Hvad skal jeg gøre?

Vi foreslår altid at holde dit LEI-nummer aktivt. Men hvis du er sikker på, at du ikke har brug for nummeret længere, skal du ikke betale fornyelsesgebyret. Dit LEI-nummer vil så automatisk blive inaktivt. Du behøver ikke at gøre noget.


Hvis mit LEI-nummer er udløbet, skal jeg så betale gebyret for et nyt LEI eller blot for fornyelse?

I modsætning til mange serviceudbydere, behandler vi udløbede LEI-numre som de skal behandles – du betaler kun for fornyelse, ikke prisen for et nyt LEI. Vores priser er gennemsigtige – klik her for at se priserne!