LEI Register og RapidLEI annoncerer officielt partnerskab

Strømligning af tilgængeligheden af juridiske enhedsidentifikation (LEI) for organisationer over hele verden.

London, UK og Tallinn, Estland. 10. januar 2019 – LEI Register, en førende aktør inden for levering og administration af juridiske enhedsidentifikatorer (LEI koder), og RapidLEI, en fuldt akkrediteret LEI-udsteder, som har specialiseret sig i automatisering af LEI-udstedelsesprocessen, annoncerede i dag et partnerskab. LEI Register vil tilbyde LEI koder udstedt af RapidLEI, for at gøre registreringen af LEI koder hurtigere og mere præcis for deres globale kunder.

I modsætning til alle andre globale virksomhedsidentifikatorer, støttes LEI koder af G20 og har derfor momentum og støtte til at overvinde eventuelle forhindringer forbundet med at opnå global vedtagelse for bedste praksis og regulering.

LEI Register, etableret i 2018, og RapidLEI, etableret i 2018, har en fælles mission om at gøre LEI koder mere tilgængelige for organisationer over hele verden og om at udvikle og fremme nye teknologiske brugstilfælde, hvor LEI koder leverer en ‘enkelt verificerbar virksomhedsidentifikator’-funktion . De to relativt nye virksomheder i LEI-samfundet er enige om, at en kombination af automatiseringsteknologi og fremragende kundeservice er nødvendig for bedre at kunne betjene det eksisterende LEI-marked og sikre, at LEI udvides til nye teknologiske brugstilfælde.

LEI Register er en officiel registreringsagent, der er repræsenteret i 25 lande og har vundet en betydelig andel af LEI-implementerings- og distributionsmarkedet. RapidLEI er en nyligt akkrediteret LEI-udsteder eller LOU (Local Operating Unit), og har siden lanceringen i juni 2018 oplevet den højeste vækst på LEI-udstedelsesmarkedet, der overhaler eksisterende LEI-udstedere med en vækst i virksomhedens kundebase på 600% i kvartalet.

De to virksomheder har samarbejdet med stor succes siden lanceringen af RapidLEI. LEI Register registrerer på nuværende tidspunkt næsten 1000 LEI-koder om måneden, og RapidLEI er den eneste LEI-udsteder, der er i stand til at godkende LEI-ansøgningen på få minutter. RapidLEIs automatiseringsteknologi sikrer også en større grad af LEI-nøjagtighed.

Toomas Pavelson, administrerende direktør for LEI Register, udtalte, at begge parter deler den samme vision. ”Vi ønsker at gøre LEI-ansøgning nemmere. Et enkelt ansøgningsskema, data-autoudfyld, forskellige betalingsløsninger, digital underskrift, automatisk datavalideringstjek – alt dette bør gøre processen smertefri og udført i løbet af få minutter. Dette presser prisen ned for ansøgeren og gør LEI-koder mere tilgængelige.”

Paul Tourret, direktør for virksomhedsudvikling hos RapidLEI, udtalte “Grundlæggerne af RapidLEI har skabt historie ved at disrupte det transaktionelle identitetsmarked ved at bruge automatisering og kundeservice for at give bedre tilgængelighed, hastighed og erfaring. Vi så dette i 2000’erne efter at have grundlagt SSL-udbydere som GlobalSign og GeoTrust Europe, og nu ser vi en lignende mulighed for at gøre LEI koder lige så allestedsnærværende som SSL-nøgler. At arbejde sammen med partnere i verdensklasse som LEI Register vil hjælpe os med at nå vores fælles mål, og vi ser frem til et langt og frugtbart samarbejde til gavn for LEI Register-kunder.”

LEI-koder er tilgængelige fra LEI Register på www.leiregister.dk