Vores historie

Ideen til LEI Register opstod på baggrund af stifternes frustration over processen med at opnå LEI'er (Legal Entity Identifiers). De forstod behovet for en enklere og mere effektiv måde for virksomheder at få deres LEI'er på, og forsøgte at virkeliggøre denne vision.

Vores fokus på exceptionel kundeservice og strømlinede processer gjorde os hurtigt til noget enestående i branchen, og gav LEI Register et rygte for effektivitet og rigtigt godt arbejde. I dag er LEI Register verdens største LEI-registreringsagent, der betjener virksomheder over hele verden med den samme dedikation til at forenkle ansøgningsprocessen, som inspirerede virksomhedens etablering.

Vores mission

LEI Register forpligter sig til at levere enestående service og til at bistå virksomheder med at overholde det finansielle regelværk, hvilket gør os til en essentiel partner for virksomheder i hele verden.

Vi har opnået vores status som en af de hurtigste LEI-registreringsagenter ved at anvende teknologi. Vores API-integration har forenklet datavalideringen ved at fjerne det manuelle arbejde mellem parterne. Vi har også linket til lokale virksomhedsregistre, hvilket gør, at vi kan levere autoudfyldelse af data til en sømløs ansøgningsproces.

Vores seneste udvikling er LEIAdmin, en LEI-administrationsløsning skabt særskilt til finansielle institutioner.

LEIAdmin gør det muligt for finansielle institutioner at levere en et-kliks-ansøgning om LEI-registrering til deres kunder, hvilket gør det enklere at ansøge om og administrere LEI’er. Med LEIAdmin kan finansielle institutioner administrere alle kunders LEI på én platform, hvilket forenkler administrationsprocessen.

Ud over teknologiske fremskridt og innovative løsninger som LEIAdmin har vi sat nye standarder for branchen, f.eks. med flerårige registreringer, som giver vores kunder en langvarig løsning uden problemer.

I dag fungerer vi globalt og har kontorer i nøgleregioner, hvilket gør, at vi kan levere exceptionel service til virksomheder over hele verden.

Grundlagt
2018
Jurisdiktioner
300+
Kunder
230k+
Operations Manager

Vi er dedikerede til at forfine LEI-registreringsoplevelsen for dig og sikre en problemfri proces med professionel support.

Frederik Overgaard Kondrup
Landechef for Danmark

LEI Register i andre lande

RapidLEI logo