LEI FORNYELSE

Ansøgning om EN LEI kode, det tager kun ET PAR MINUTTER
329 kr 439 kr
/
1 ÅR 1 ÅR
329 kr / ÅR 439 kr / ÅR
930 kr 1095 kr
/
3 ÅR 3 ÅR
310 kr / ÅR 365 kr / ÅR
1200 kr 1595 kr
/
5 ÅR 5 ÅR
240 kr / ÅR 319 kr / ÅR
Order Number

Enhedsaddresse*Bemærk - hvis startdatoen for forholdet mellem datter- og moderselskab er efter udgangen af regnskabsperioden, skal du gå tilbage til spørgsmålet "Konsoliderer moderselskabet årsregnskabet/årsrapporten?" og markere "Nej" som svaret.

*Bemærk - hvis startdatoen for forholdet mellem datter- og moderselskab er efter udgangen af regnskabsperioden, skal du gå tilbage til spørgsmålet "Konsoliderer moderselskabet årsregnskabet/årsrapporten?" og markere "Nej" som svaret.


Hvordan fornyer man den juridiske enhedsidentifikatorkode?

LEI fornyelse tager kun et par minutter. Fornyelsesprocessen er enkel:

  1. Indtast venligst dit LEI nummer eller virksomhedsnavn i ansøgningsskemaet.
  2. Formularen vil blive sendt automatisk med de aktuelle data fra GLEIF-databasen. Du kan ændre data, hvis de har ændret sig i løbet af året.
  3. Indsend ansøgningen.
  4. Vi tager os af fornyelsen.

LEI Fornyelse

En LEI kode kræver årlig fornyelse. Det betyder, at en LEI udstedt den 1.2.2018 skal fornyes før 1.2.2019. Hvis fristen overskrides, bliver din LEI kode inaktiv indtil den fornyes igen. Fornyelsesprocessen er nødvendig for at sikre, at dataene i den globale LEI-database er relevante og ajour.


Forskellen på en LEI-overførsel og LEI fornyelse

LEI fornyelse er en årlig opdatering af de registreringsdata der blev indgivet for den juridiske enhed til GLEIF-databasen. De data der er relateret til den enhed skal ajourføres mindst en gang om året.

LEI-overførsel er forflytning af LEI koden fra én tjenesteudbyder til en anden. LEI koden er overførbar, hvilket sikrer at kunden kan vælge mellem tjenesteudbyderne. Hvis kunden ikke er tilfreds med gebyrer, service eller datakvalitet kan denne flytte sit LEI nummer til en anden LEI-udsteder (LOU). I overførselsprocessen ændres LEI nummeret ikke. Det er en systemproces, som ikke er synlig for slutkunder. Alle LEI koderne er gyldige i alle jurisdiktioner. Investeringstjenesteudbydere kan ikke have forskellige LEI numre i henhold til de lokale driftsenheder.


Fornyelsesservice for flere år.

Vi ved, at en fornyelse af et LEI nummer hvert år kan være en tidskrævende proces.

LEI Register tilbyder automatisk fornyelse af LEI nummer i en 1-, 3- eller 5-årig periode. Uanset perioden, vil du modtage en meddelelse fra LEI Register en måned inden udløb.

I tilfælde af flerårig LEI fornyelse vil LEI Register have ansvaret for at kontrollere dine data fra det Centrale Virksomhedsregister inden fornyelse og forny din LEI kode på årsbasis. Vores mål er at holde dine LEI-data ajour og nøjagtige.


Mit LEI er udløbet – kan jeg forny det eller skal jeg ansøge om et nyt LEI nummer.

Nej, du kan ikke ansøge om et nyt LEI, det udløbede LEI skal fornyes. Når LEI-nummeret er blevet tildelt til en juridisk enhed kan det ikke ændres. LEI er en unik identifikator og hver virksomhed kan kun have et LEI nummer.


Hvor kan jeg tjekke den næste fornyelsesdato for mit LEI?

Du kan kontrollere den næste fornyelsesdato for dit LEI på vores hjemmeside eller tjekke GLEIF-databasen (Global Legal Entity Identifier Foundation).


Jeg har ikke længere brug for LEI koden? Hvad skal jeg gøre?

Vi foreslår altid at holde dit LEI nummer aktivt. Men hvis du er sikker på, at du ikke har brug for nummeret længere, skal du ikke betale fornyelsesgebyret. Dit LEI nummer vil så automatisk blive inaktivt. Du behøver ikke at gøre noget.


Hvis mit LEI nummer er udløbet, skal jeg så betale gebyret for et nyt LEI eller blot for fornyelse?

Vi behandler udløbede LEI numre som de skal behandles – du betaler kun for fornyelse, ikke prisen for et nyt LEI. Vores priser er gennemsigtige – klik her for at se priserne!

LEI:
Næste LEI-fornyelsesdato::
LEI-koden administreres i øjeblikket af [current_lou]. Du kan dog overføre koden til vores partner Ubisecure Oy (RapidLEI).
LEI-koden er bortfaldet, og du skal foretage en årlig fornyelse under overførselsprocessen.
Dit LEI administreres i øjeblikket af [current_lou]. Du er ved at overføre din LEI under LEI-registeradministration. For at afslutte processen er vi nødt til at overføre din LEI til vores Partner LOU, RapidLEI. RapidLEI er en GLEIF-akkrediteret LEI-udsteder. Vælg nedenfor mellem en regelmæssig overførsel (LEI vil ikke blive fornyet) eller en overførsel med LEI-fornyelse.

Hvad er forskellen på en LEI-overførsel og LEI-fornyelse?LEI-fornyelse er en årlig opdatering af de registreringsdata der blev indgivet for den juridiske enhed til GLEIF-databasen. De data der er relateret til den enhed, skal ajourføres mindst en gang om året.

LEI-overførsel er en forflytning af LEI-nummeret fra én tjenesteudbyder til en anden. LEI-koden er overførbar, hvilket sikrer at kunden kan vælge mellem tjenesteudbyderne. Hvis kunden ikke er tilfreds med gebyrer, service eller datakvalitet kan denne flytte sit LEI-nummer til en anden LEI-udsteder (LOU). I overførselsprocessen ændres LEI-nummeret ikke. Det er en systemproces, som ikke er synlig for slutkunder. Alle LEI-numre er gyldige i alle jurisdiktioner. Investeringstjenesteudbydere kan ikke have forskellige LEI-numre i henhold til de lokale driftsenheder.

LEI Register tilbyder en overførselstjeneste med en LEI-fornyelse for at sikre den højeste grad af datanøjagtighed.
For at fortsætte med fornyelsen skal vi først overføre din LEI. Brug venligst LEI-overførselsformularen til at fortsætte med fornyelsen.
"Kære kunde Din LEI administreres i øjeblikket af vores partner LOU RapidLEI, men ikke under vores ledelse som registreringsagent. Vi værdsætter din interesse i vores service, men kan desværre ikke støtte din enhed i øjeblikket. For at fornye din LEI skal du kontakte RapidLEI direkte på [email protected] eller besøge deres partnerwebsted for at finde din lokale partner. Tak for din forståelse! LEI Register Support Team"
Kære kunde Du har i øjeblikket en gyldig kontrakt med os om LEI-koden [lei]. Kontrakten er gyldig indtil [paid_until]. Det betyder, at vi sørger for de årlige LEI-fornyelser indtil [paid_until]. Du kan tjekke dine LEI-data her: [leicert_link] Hvis du ønsker at opdatere dine LEI-oplysninger eller har spørgsmål, bedes du kontakte os på [site_email].
Er du enig i overførslen og fortsætter med at forny LEI med den samme anvendelse?
Du er ved at færdiggøre LEI-overførselsansøgningen. Som en endelig bekræftelse er vi nødt til at sikre, at du med vilje har valgt LEI-overførsel uden fornyelse af data. Vil du stadig gerne fornye din LEI med overførslen?