LEI Register lancerer gratis Legal Entity Identifier reklame og introducere nye LEI abonnement service – FastLEI

FastLEI

I en stor LEI industri forandring, vil organisationer være i stand til at opretholde større LEI data nøjagtighed ved at abonnere på en månedlig LEI service, herunder gratis indledende LEI oprettelse promovering.

Tallinn, Estonien. Maj 7, 2019 – LEI Register, en topspiller i leveringen og forvaltningen af LEI koder (LEIs) annoncerede i dag lanceringen af Legal Entity Identifier FastLEI tjenesten for at introducere fordele for abonnements virksomheder til organisationer, der bruger LEIs.  For første gang tilgængelig i LEI industrien, Abonnementsfordele omfatter gratis indledende LEI oprettelses perioder, automatiseret løbende data nøjagtighed checks, og forudsigelige tilbagevendende månedlige gebyrer.

LEIs er traditionelt gyldige i et år. På grund af de sjældne og ofte komplicerede fornyelsesprocesser glemmer mange organisationer at forny deres LEIs og lader dem utilsigtet udløbe. Udløbende LEIs skaber regulerings problemer og kan holde visse transaktioner hen, eller afkræfte dem helt, hvis der er behov for gyldige LEIs.

Ved at tilbyde FastLEI abonnementsservicen udsteder LEI Register en LEI og vedligeholder derefter et månedligt, ikke årligt, forhold til organisationen. Abonnementet involverer også hyppige automatiserede identitetsdata ændringer for at hjælpe organisationer med at vedholde deres LEI nøjagtig og opdateret. Denne betydelige ændring i, hvordan LEIs forvaltes vil reducere risikoen for bortfald og gøre forvaltningen af LEIs lettere for virksomheder i alle størrelser.

Toomas Pavelson, CEO LEI Register sagde: “kunder ønsker forsikringen om, at deres LEI er gyldig og ajourført, så de nemt kan udføre deres forretning. Ved at tilbyde FastLEI som abonnementsservice kan vi levere hyppigere data kontrol for at holde dataene ajour, hvilket giver vores kunde hyppigere transaktioner og valideringer af deres LEI og uden modstridende organisations identitetsoplysninger.”

Paul Tourret, Corporate Development Officer hos Ubisecure’s RapidLEI udtalte: “Tendensen til at købe og bruge digitale produkter på abonnementsbasis er blevet normen i de sidste 10 år. De fleste udbydere af digitale tjenester har skiftet til en model, der betyder forudsigelige månedlige omkostninger. De fleste virksomheder foretrækker at vide deres LEI ikke let bortfalder, hvis nogen i deres organisation glemmer den årlige fornyelse, og at de vedligeholder LEI data nøjagtighed gennem løbende overvågning. Den nye FastLEI service fra LEI register er banebrydende for LEI industrien, og vi er glade for at være partnere med dem til at tage servicen til markedet.”

Gennem deres partnerskab med RapidLEI, Ubisecures akkrediteret LEI udstedende tjeneste, kan LEI Register kunder drage fordel af den automatiserede LEI udstedelsesproces og samme session LEI udstedelse API. Kombinationen af automatisering og Udstedelses-API strømliner det traditionelle LEI-program fra dage til kun få minutter.

Som en del af kampagnelanceringen omfatter abonnementstjenesten gratis oprettelse af LEI, der er gyldig i op til 60 dage uden beregning.

FastLEI er tilgængelig på fast-lei.com med det samme, inkluderer op til 60 dage uden bekostning. Efter den gratis periode udløber, vil kunder, der ønsker at opretholde deres LEI blive opkrævet £9 per måned.