LEI FORNYELSE


Enhedsaddresse*Bemærk - første kendte dato kan ikke være en dato efter udgangen af den sidste regnskabsperiode. I dette tilfælde har virksomheden ikke et direkte eller ultimativt moderselskab, da der endnu ikke er nogen konsolidering af de finansielle konti. Afkryds venligst ovenstående "Jeg har ikke et direkte/ultimativt moderselskab." eller en rapporteringsundtagelse "Konsoliderer ikke" Tak!

*Bemærk - første kendte dato kan ikke være en dato efter udgangen af den sidste regnskabsperiode. I dette tilfælde har virksomheden ikke et direkte eller ultimativt moderselskab, da der endnu ikke er nogen konsolidering af de finansielle konti. Afkryds venligst ovenstående "Jeg har ikke et direkte/ultimativt moderselskab." eller en rapporteringsundtagelse "Konsoliderer ikke" Tak!

Registrering om en LEI-kode - VISA
Registrering om en LEI-kode - Mastercard
Registrering om en LEI-kode - PayPal


Hvordan fornyer man den juridiske enhedsidentifikatorkode?

LEI fornyelse tager kun et par minutter. Fornyelsesprocessen er enkel:

  1. Indtast venligst dit LEI nummer eller virksomhedsnavn i ansøgningsskemaet.
  2. Formularen vil blive sendt automatisk med de aktuelle data fra GLEIF-databasen. Du kan ændre data, hvis de har ændret sig i løbet af året.
  3. Indsend ansøgningen.
  4. Vi tager os af fornyelsen.

Bemærk venligst, at under LEI-fornyelsesprocessen kan dataene blive overført til en anden serviceudbyder.


LEI Fornyelse

En LEI kode kræver årlig fornyelse. Det betyder, at en LEI udstedt den 2018/02/01 skal fornyes før 2019/02/01. Hvis fristen overskrides, bliver din LEI kode inaktiv indtil den fornyes igen. Fornyelsesprocessen er nødvendig for at sikre, at dataene i den globale LEI-database er relevante og ajour.


Forskellen på en LEI-overførsel og LEI fornyelse

LEI fornyelse er en årlig opdatering af de registreringsdata der blev indgivet for den juridiske enhed til GLEIF-databasen. De data der er relateret til den enhed skal ajourføres mindst en gang om året.

LEI-overførsel er forflytning af LEI koden fra én tjenesteudbyder til en anden. LEI koden er overførbar, hvilket sikrer at kunden kan vælge mellem tjenesteudbyderne. Hvis kunden ikke er tilfreds med gebyrer, service eller datakvalitet kan denne flytte sit LEI nummer til en anden LEI-udsteder (LOU). I overførselsprocessen ændres LEI nummeret ikke. Det er en systemproces, som ikke er synlig for slutkunder. Alle LEI koderne er gyldige i alle jurisdiktioner. Investeringstjenesteudbydere kan ikke have forskellige LEI numre i henhold til de lokale driftsenheder.


Fornyelsesservice for flere år.

Vi ved, at en fornyelse af et LEI nummer hvert år kan være en tidskrævende proces.

LEI Register tilbyder automatisk fornyelse af LEI nummer i en 1-, 3- eller 5-årig periode. Uanset perioden, vil du modtage en meddelelse fra LEI Register en måned inden udløb.

I tilfælde af flerårig LEI fornyelse vil LEI Register have ansvaret for at kontrollere dine data fra det officielle virksomhedsregister inden fornyelse og forny din LEI kode på årsbasis. Vores mål er at holde dine LEI-data ajour og nøjagtige.


Mit LEI er udløbet – kan jeg forny det eller skal jeg ansøge om et nyt LEI nummer.

Nej, du kan ikke ansøge om et nyt LEI, det udløbede LEI skal fornyes. Når LEI-nummeret er blevet tildelt til en juridisk enhed kan det ikke ændres. LEI er en unik identifikator og hver virksomhed kan kun have et LEI nummer.


Hvor kan jeg tjekke den næste fornyelsesdato for mit LEI?

Du kan kontrollere den næste fornyelsesdato for dit LEI på vores hjemmeside eller tjekke GLEIF-databasen (Global Legal Entity Identifier Foundation).


Jeg har ikke længere brug for LEI koden? Hvad skal jeg gøre?

Vi foreslår altid at holde dit LEI nummer aktivt. Men hvis du er sikker på, at du ikke har brug for nummeret længere, skal du ikke betale fornyelsesgebyret. Dit LEI nummer vil så automatisk blive inaktivt. Du behøver ikke at gøre noget.


Hvis mit LEI nummer er udløbet, skal jeg så betale gebyret for et nyt LEI eller blot for fornyelse?

I modsætning til mange serviceudbydere, behandler vi udløbede LEI numre som de skal behandles – du betaler kun for fornyelse, ikke prisen for et nyt LEI. Vores priser er gennemsigtige – klik her for at se priserne!

Dit LET bliver i øjeblikket administreret af [current_lou]. Bemærk venligst, at dit LEI under fornyelsesprocessen vil blive overført til en anden GLEIF-akkrediteret LEI-udbyder.

Hvad er forskellen på en LEI-overførsel og LEI-fornyelse?LEI-fornyelse er en årlig opdatering af de registreringsdata der blev indgivet for den juridiske enhed til GLEIF-databasen. De data der er relateret til den enhed, skal ajourføres mindst en gang om året.

LEI-overførsel er en forflytning af LEI-nummeret fra én tjenesteudbyder til en anden. LEI-koden er overførbar, hvilket sikrer at kunden kan vælge mellem tjenesteudbyderne. Hvis kunden ikke er tilfreds med gebyrer, service eller datakvalitet kan denne flytte sit LEI-nummer til en anden LEI-udsteder (LOU). I overførselsprocessen ændres LEI-nummeret ikke. Det er en systemproces, som ikke er synlig for slutkunder. Alle LEI-numre er gyldige i alle jurisdiktioner. Investeringstjenesteudbydere kan ikke have forskellige LEI-numre i henhold til de lokale driftsenheder.

LEI Register tilbyder en overførselstjeneste med en LEI-fornyelse for at sikre den højeste grad af datanøjagtighed.