Identifikatorer for juridisk enhed i kryptovaluta

Identifikatorer for juridisk enhed i kryptovaluta

Idet kryptovaluta og database til Bitcoin fortsætter med at få mere pres og flere markedsudgifter, er der spørgsmål, der skal besvares om identitetsbekræftelse. Kunne identifikatorer for juridisk enhed være svaret på nogle af disse spørgsmål?

Når vi tænker på kryptovaluta, antager vi generelt, at de fleste transaktioner er anonyme, men de fleste er faktisk noget mindre anonyme end tidligere antaget. Bitcoin i sig selv er bedre mærket som pseudonym. Godt beskrevet i et papir fra 2016 kaldet “Virtual Currencies and Beyond, Initial Considerations”:

”Mens kryptovaluta-transaktioner er offentligt registreret, kendes brugerne kun af deres kryptovaluta-” adresser ”, som ikke kan spores tilbage til brugernes identitet i den virkelige verden. Som sådan er kryptovaluta-transaktioner mere gennemsigtige end kontanter, men mere anonyme end andre former for online betaling.”

Blockchain-valutaer, der er helt anonyme, ser ud til at være vokset i popularitet på det mørke web og den kriminelle markedsplads. Kryptovalutaer som f.eks. Monero and zcash. Det er denne mulighed for at anonymisere kryptovaluta-transaktioner, der har banet vejen for hvidvaskning af penge, finansiering af terrorisme og andre skyggefulde transaktioner.

Et sådant eksempel er tilfældet med Ali Shukri, der blev dømt til 11 års fængsel i 2015, efter at han gav instruktioner om, hvordan man bruger bitcoin til at maskere levering af midler til Daesh.

Anonymity in cryptocurrency transactions is also an issue when it comes to tax evasion. Collecting taxable income via cryptocurrency is one such activity. Tax authorities have no such way of detecting or sanctioning these transactions. Is this making cryptocurrency a new “tax haven”?

The European Parliament have stated in a report titled “Cryptocurrencies and Blockchain”:

Anonymitet I kryptovaluta -transaktioner er også et problem, når det kommer til skatteunddragelse. Indsamling af skattepligtig indkomst via kryptovaluta er en sådan aktivitet. Skattemyndighederne har ingen sådan måde at opdage eller sanktionere disse transaktioner. Er det at gøre kryptovaluta til et nyt “skatteparadis”?

Europa-Parlamentet har i en rapport med titlen “Cryptocurrencies and Blockchain”:

“Det centrale spørgsmål, der skal løses for at fange tilstrækkelig kryptovaluta og kryptovaluta-spillere, især brugere, i lovgivningen er at afsløre anonymiteten, der varierer fra komplet anonymitet til pseudo-anonymitet, der omgiver dem.”

Identifikatorer for juridisk enhed i Blockchain-transaktioner

Identitet som et generelt emne har tre lag: organisationer, mennesker og ting. Alle tre skal identificeres i online-transaktioner for at skabe et virkelig sikkert miljø. Blockchain er ikke det perfekte sted til identitetsinformation, da det er decentraliseret og tilgængeligt på et stort netværk. Dette skaber en sikkerhedsrisiko, når du tilføjer oplysninger om brugere og deres identitetsegenskaber, såsom adresser og økonomiske oplysninger.

Juridiske enhedsidentifikatorer kan hjælpe med organisationsidentitetslaget, og fordi en LEI kun er en 20-cifret kode, indeholder de ingen personlige data. Når det kommer til digitale transaktioner på blockchain, kan LEI’er give et sind til identifikation af forretningsenheder, da banksektoren kunne oprette processer til kontrol af transaktioner i LEI databasen..

Hvis den finansielle institution eller enheder opretholder en database over transaktioner, er det muligt, at en LEI kan føre til enhedsidentifikation og personidentifikation i transaktioner. Det vil betyde, at den tid, det tager at spore en transaktion, også reduceres kraftigt.

Troværdighed i Kryptovaluta-systemet

Kryptovaluta er sandsynligvis et af de mest anonyme betalingsmidler i dag, men er det ikke så anonymt som folk har tendens til at tænke. Kryptovalutas værdi er mere inden for decentralisering. Satoshi Nakamotos berømte papir handlede om peer-to-peer-netværk. Han formoder, at hvis vi lægger en transaktion på et distribueret netværk af mange “peers”, så ville det blive meget svært for en hacker at ændre eller ændre disse data, fordi de skulle ændre dem på hver peer.

At kryptovaluta er blevet misbrugt i de tidlige dage, burde ikke være en afskrækkende virkning. Kryptovaluta har stadig et sted i at beskytte bruger- og forretningsdata mod økonomisk kriminalitet, men det alene vil ikke redde dig.

Kryptovaluta kan få en større anerkendelse, hvis vi verificerer nogle oplysninger om os selv og organisationer, der udfører transaktioner på netværket. Identifikatorer for juridisk person er en del af vejen til at løse denne udfordring. Det betyder ikke, at vi opgiver vores data eller friheder. I stedet vil identitetsdata give mere troværdighed / gennemsigtighed til kryptovaluta -systemet og hver transaktion bag det. Uanset om netværket er centraliseret eller ej, kan identiteter stadig bevare netværkets uafhængighed og troværdighed, fordi det vil gøre livet for cyberkriminelle sværere.

Det er trods alt altid poenget med ethvert online netværk – jo mere du holder det væk fra de dårlige fyre, jo bedre fungerer det for de mennesker, der har brug for det.

Hvis du gerne vil vide mere om identifikatorer for juridisk enhed, og hvordan de fungerer, kan du besøge denne side.